Το Καταστημά μας

O Καλός ο Λύκος είναι ένα μαγαζί με ιστορία στο χώρο της μαζικής εστίασης στου Ζωγράφου, καθώς λειτουργεί αδιάκοπα από το 2012. Μέσα από τα χρόνια εμπειρίας στον τομέα αυτό, έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε τον Καλό Λύκο ως το αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων για σουβλάκι στου Ζωγράφου. Διατηρούμε άριστη ποιότητα υλικών, που μας δίνει το εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα το οποίο σας προσφέρουμε.

Κάθε προϊόν που σερβίρουμε περνάει από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο από τα μέλη της ομάδας μας, που είναι όλοι έμπειροι επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δώσετε την παραγγελία σας… Η απόλαυση στον Καλό Λύκο είναι εγγυημένη!

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες τάσεις, φέρνουμε την υπηρεσία online delivery για όλους τους πελάτες μας! Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα και γρήγορα μέσα από το σύστημα online παραγγελιών του Thelo Souvlakia! Απλά επιλέξτε το γεύμα της αρεσκείας σας, επιλέξτε τρόπο πληρωμής και εμείς θα σας φέρουμε τις υπέροχες γεύσεις μας στον χώρο σας!